Неочаквано разкритие за Жана Бергендорф трогна всички!

https://goreshto.net/novini/neochakvano-razkritie-za-zhana-bergendorf-trogna-vsichki/49487 Goreshto.net
Неочаквано разкритие за Жана Бергендорф трогна всички!

Жана Бергендорф призна истината за първи път!

Неочаквано разкритие за победителката от формата "X Factor" Жана Бергендорф трогна всички. Момичето с огнената червена коса направи своята съкровена изповед и разкри пред всички неща от живота си, за които никой не е подозирал.

Оказа се, че Жана Бергендорф е изключително силна жена и невероятен родител. Тя сподели през сълзи, че най-страшният момент в живота й е този, в който малкият й син е бил зле и е било задължително да се подложи на спешна операция. "Не вярвах, че ще издържа. Не спирах да плача и сякаш целият ми свят бе на път да се срине. Слава Богу всичко мина успешно и сега детето ми е добре", сподели Жана Бергендорф.

[caption id="attachment_5485" align="alignright" width="300"]Жана Бергендорф Жана Бергендорф е една изключително силна жена за годините си[/caption]

Тя е преминала през много изпитания, а е имало период, в който свекърва й е искала да настрои съпруга й против нея и дори да отнеме детето й. Това, което Жана Бергендорф е изживяла за своите крехки години, трогна всичките й почитатели, но и ги накара да й се възхитят заради огромната сила и смелост, която тя притежава.

За щастие, мъките на Жана Бергендорф вече са зад гърба й, а в момента тя е много щастлива със семейството си и развитието на кариерата си.

Жана Бергендорф има все повече участия из столичните клубове, а наскоро излезе и самостоятелното й парче "Самурай", заедно с видеоклипа към него.

"Аз самата мога се опиша като един самурай. Нищо не ще успее да ме спре и не се предавам пред трудностите. Това е животът и ние трябва да се научим да го живеем пълноценно всеки един ден", категорична е Жана Бергендорф.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.