България Горещо Жълто Новини Шоубизнес

Неочаквано разкритие за Жана Бергендорф трогна всички!

Жана Бергендорф призна истината за първи път!

Неочаквано разкритие за победителката от формата “X Factor” Жана Бергендорф трогна всички. Момичето с огнената червена коса направи своята съкровена изповед и разкри пред всички неща от живота си, за които никой не е подозирал.

Оказа се, че Жана Бергендорф е изключително силна жена и невероятен родител. Тя сподели през сълзи, че най-страшният момент в живота й е този, в който малкият й син е бил зле и е било задължително да се подложи на спешна операция. “Не вярвах, че ще издържа. Не спирах да плача и сякаш целият ми свят бе на път да се срине. Слава Богу всичко мина успешно и сега детето ми е добре”, сподели Жана Бергендорф.

Жана Бергендорф
Жана Бергендорф е една изключително силна жена за годините си

Тя е преминала през много изпитания, а е имало период, в който свекърва й е искала да настрои съпруга й против нея и дори да отнеме детето й. Това, което Жана Бергендорф е изживяла за своите крехки години, трогна всичките й почитатели, но и ги накара да й се възхитят заради огромната сила и смелост, която тя притежава.

За щастие, мъките на Жана Бергендорф вече са зад гърба й, а в момента тя е много щастлива със семейството си и развитието на кариерата си.

Жана Бергендорф има все повече участия из столичните клубове, а наскоро излезе и самостоятелното й парче “Самурай”, заедно с видеоклипа към него.

“Аз самата мога се опиша като един самурай. Нищо не ще успее да ме спре и не се предавам пред трудностите. Това е животът и ние трябва да се научим да го живеем пълноценно всеки един ден”, категорична е Жана Бергендорф.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.