Бива си го! Орлин Павлов заби най-красивата фолк певица

https://goreshto.net/novini/biva-si-go-orlin-pavlov-zabi-nay-krasivata-folk-pevica/49485 Goreshto.net
Бива си го! Орлин Павлов заби най-красивата фолк певица

Орлин Павлов превъзмогна болката по Яна Акимова по най-добрия и приятен начин!

Певецът Орлин Павлов за пореден път се доказа като голям естет на женската красота. Той успя да впечатли не коя да е, а красавицата на попфолка Анелия. Двамата са били засечени на романтични вечери няколко пъти, пише ПИК. Официалната им версия е, че са добри приятели, както е и започнало всичко, но слуховете твърдят, че Орлин е успял да омае Ани със своя чар и тя е паднала в негов плен, въпреки че е обвързана с Калоян.

[caption id="attachment_5471" align="alignright" width="300"]Орлин Павлов се доказа като голям мачо, успявайки да омае красивата Анелия Орлин Павлов се доказа като голям мачо, успявайки да омае красивата Анелия[/caption]

Засега не може да се говори за някаква любов между Анелия и Орлин Павлов, но очевидци твърдят, че те са наистина повече от приятели и най-вероятно между тях съществува физическа любов. Разбира се, те го пазят в тайна, защото Ани не желаела да къса с официалния си възлюбен, но Павлов също много я привличал, както се носи слух в светските среди.

Очевидно Орлин най-после е намерил начин да се справи с мъката по раздялата с Яна Акимова. Goreshto.net припомня, че след сватбата на танцьорката с Петко Димитров, бившият й любим Орлин Павлов изпадна в депресия и дълго време не поглеждаше жена. Сега обаче явно вече започва да превъзмогва болката и то по най-добрия начин. От дълги години Анелия е определяна за най-красивата българска фолк певица.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.