Какво шоу! Мондиал 2014 видя нещо неповторимо /ВИДЕО/

https://goreshto.net/novini/kakvo-shou-mondial-2014-vidya-neshto-nepovtorimo-video/49480 Goreshto.net
Какво шоу! Мондиал 2014 видя нещо неповторимо /ВИДЕО/

Най-красивият мач на Мондиал 2014 вече е факт!

Феноменално шоу на Мондиал 2014 завърши с успех на Холандия над Австралия с драматичното 3:2 в група "В", видя Goreshto.net.

Двубоят поднесе на зрителите много емоции и няколко обрата. Крилото Ариен Робен влезе на скорост по левия фланг в 20-та мин. и откри резултата. Още в следващата минута обаче дойде и може би най-красивият гол в целия Мондиал 2014 досега. Звездата на "кенгурутата" Тим Кейхил реализира уникално попадение с шут от воле, като топката срещна горната греда преди да влети във вратата.

[caption id="attachment_5435" align="alignright" width="300"]Тук Австралия бележи своя трети гол на Мондиал 2014 Тук Австралия бележи своя трети гол на Мондиал 2014[/caption]

След почивката драмата стана още по-сериозна. В 54-та мин. Австралия сътвори пълен обрат с попадение на Йединак от дузпа, но само 4 минути след това Робин ван Перси възстанови равенството. Така се стигна до 68-та мин., когато Мемфис Депай осъществи нов обрат в този мач и даде победата в него на Холандия.

"Лалетата" направиха много важна стъпка към излизането от групата, тъй като имат вече 6 точки. Австралия пък почти отпадна от надпреварата след второто си поражение на Мондиал 2014. Тази вечер ще се изиграе и двугият мач от втория кръг в тази група, който изправя един срещу друг тимовете на Испания (0 т.) и Чили (3 т.).

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.