Димитър Рачков плаче от радост след великата вест на Мария Игнатова?

https://goreshto.net/novini/dimitar-rachkov-plache-ot-radost-sled-velikata-vest-na-mariya-ignatova/49479 Goreshto.net
Димитър Рачков плаче от радост след великата вест на Мария Игнатова?

Димитър Рачков не може да повярва, че се случва! Той е на път да задържи своята красавица Мария Игнатова по най-великия начин!

Добрите вести за двойката Мария Игнатова и Димитър Рачков винаги са били с предимство. Така се случва и в момента, тъй като красивата блондинка може би чака бебе от своя колега, научи Goreshto.net от свои източник. Тя била във втория месец на своята бременност и едва наскоро е разбрала за състоянието си.

Димитър Рачков съвсем скоро може да си има малко бебчеСлуховете обаче твърдят, че Рачков е реагирал като истински джентълмен на новината. Той е заявил на Мария, че иска да бъдат истинско семейство и че ще я подкрепя във всичко оттук нататък. Комедийният актьор толкова много се разчувствал, че даже пролял сълзи на щастие, твърди нашият източник, който пожела да остане анонимен.

Въпреки това обаче, бременността на Игнатова трябва да се приеме под въпрос, тъй като за 5 години, в които двамата вече са заедно, хубавицата беше спрягана за бременност няколко пъти, но това се оказа мираж. Тя и Димитър Рачков са сред най-обичаните българи, заради което доста хора ще се надяват най-после наистина да си имат свое общо бебе, с което да скрепят своята любов още повече. Досега и двамата имат деца от предишните си любовни тръпки, дано действително Мария роди малък Рачков или малка Рачкова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.