Шок: Райна видя нещо страшно, но твърде късно!

https://goreshto.net/novini/shok-rayna-vidya-neshto-strashno-no-tvarde-kasno/49474 Goreshto.net
Шок: Райна видя нещо страшно, но твърде късно!

Райна не е на себе си, но вече няма какво да стори!

Певицата Райна разбра нещо наистина страшно, но уви - вече не може да направи нищо по въпроса. Не и в близките няколко месеца поне. Бившата приятелка на Константин се взря в огледалото и осъзна, че е станала жертва на гадна подигравка от страна на козметика си, който я е обезобразил тотално.

Райна не се сдържа и последва примера на видни нашенски хубавици като Николета Лозанова, Алисия, Моника Валериева и други, и реши да се разкраси като изрисува веждите си с перманентен грим. Дотук нищо лошо, само че явно Райна не е проверила качествата на човека, в чиито ръце поверява лицето си.

[caption id="attachment_5397" align="alignright" width="300"]Райна Райна си беше добре, защо й трябваше да се обезобразява...[/caption]

След процедурата Райна се погледнала в огледалото и изпаднала в шок - също като всичките й познати, които я видели след това.

Не се знае дали съответният козметик е имал зъб на Райна, или просто толкова са му уменията, но гледката в огледалото е страшна. Вместо красиви вежди, които да подчертават очите й, Райна се е сдобила с дебели и черни черти, сякаш изрисувани с флумастер и то от дете в първи клас, пише Лайфстайл.бг.

Лошото в цялата ситуация е, че това не е обикновен молив, който Райна може да почисти с тоалетно мляко и мицеларна вода. Перманентният грим се прави с туш, а давността му е няколко месеца.

[caption id="attachment_5398" align="aligncenter" width="224"]Райна заприлича на карикатура Райна заприлича на карикатура[/caption]

В най-добрия случай Райна трябва да ходи като карикатура по улиците поне два месеца, докато тушът започне леко да избледнява, тъй като в момента не е възможно да бъдат направени никакви корекции.

[caption id="attachment_5399" align="aligncenter" width="236"]На нейно място доста жени не биха се показали от вкъщи На нейно място доста жени не биха се показали от вкъщи[/caption]

Единственото успокояващо е, че Райна вече е заснела няколко от новите си клипове за албумът с народни песни, който ще издаде скоро и няма да трябва да застане пред камерите с тази ужасяваща визия. А ако планира следващи снимки - е, тогава вече ще бъде принудена да поизчака.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.