След комата: Първите думи на Корина Шумахер зарадваха цял свят

https://goreshto.net/novini/sled-komata-parvite-dumi-na-korina-shumaher-zaradvaha-cyal-svyat/49472 Goreshto.net
След комата: Първите думи на Корина Шумахер зарадваха цял свят

Корина Шумахер зарадва света с думи, които дадоха надежда на всичките му фенове!

След невероятната и радостна вест за излизането на Михаела Шумахер от състояние на кома, съпругата му зарадва цял свят. Въпреки че тя отказва да дава каквато и да е информация за Шуми и иска да продължи лечението му извън общественото полезрение, в немските медии вече се появиха думи на Корина към нейн близък, които дават основание за надежда, че великият пилот отново ще бъде това, което беше преди инцидента.

[caption id="attachment_5386" align="alignright" width="300"]Корина Шумахер зарадва света Корина Шумахер зарадва света[/caption]

"Контактен е и позна веднага мен и децата. Дори се опита да ни прегърне, но за това се иска повече време, както ни казаха лекарите. Хубавото обаче е, че щом ни разпознава, имаме основание да смятаме, че може би не е засегнат мозъчен център и може да се възстанови почти напълно. Все още обаче сме доста далеч от това и просто се молим да се случи." - е казала Корина Шумахер в телефонен разговор с неизвестен близък минути след излизането на Пилето от кома.

Goreshto.net припомня, че Михаел Шумахер пострада по време на каране на ски на френска земя, когато си удари много тежко главата. От края на декември до днес той беше в кома, но в крайна сметка, както във Формула 1, Шуми отново се доказа като победител и излезе от това състояние. Надеждите за цялостното му възстановяване са големи.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.