Горещо

Сидеров застава срещу служебния кабинет

Тъкмо представиха новото служебно правителство и то вече има своя първи критик в лицето на лидера на “Атака” Волен Сидеров. Той смята, че не е получено достатъчна аргументация от президента защо представя тези хора като министри, кои са те и откъде идват.

„Президентът представи една супер амбициозна програма, сякаш кабинетът ще управлява осем години, а не два месеца и аз питам: ако през май нямаме електронно правителство, както обеща Плевнелиев, ще подаде ли той оставка”, каза Сидеров.

Лидерът на атака разкритикува остро и посочения за служебен премиер Марин Райков. „Що се отнася до Марин Райков, мога да кажа, че това е човек, който като заместник-министър на външните работи има вина за забавянето на случая с медицинските сестри в Либия, тоест потулването на случая и липсата на реакция. След това той има вина за това, че пое една туркофилска линия в сегашното правителство на ГЕРБ. Той също така потули въпроса с тракийските имоти. Имаме един човек, който е водил предателска политика и сега го правят служебен премиер”, каза Той.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.