Мария сложи годежния пръстен по най-унизителния начин

https://goreshto.net/novini/mariya-slozhi-godezhniya-prasten-po-nay-unizitelniya-nachin/49471 Goreshto.net
Мария сложи годежния пръстен по най-унизителния начин

Мария ще се омъжва за своя възлюбен, това намекна самата тя! Голямото събитие в живота на певицата ще се случи до месеци!

Най-накрая Мария ще сложи халката за втори път в живота си. Певицата намекна, че вече се готви за тази стъпка, написа по-рано днес Skandalno.net. Това щяло да стане съвсем скоро, но източници на Goreshto.net научиха, че всъщност Мария даже е сгодена за своя любим Християн Гущеров. Засега обаче двамата пазят в тайна това, защото все още не са определили голямата дата.

[caption id="attachment_5380" align="alignright" width="300"]Мария най-после получи своето Мария най-после получи своето[/caption]

Мария мечтае за този миг от много отдавна. Още преди година тя споменаваше колко е влюбена и как няма търпение отново да стане съпруга. Освен с много пари, Гущеров успял да спечели фолк дивата и с прекрасното си поведение към щерка й Марая, която е плод на първия и еднствен засега нейн брак. Тази година обаче по всяка вероятност ще има и втора сватба в живота на Мария.

Дори и тук обаче не мина без унижение за певицата. Самият годеж е факт след нейно предложение, научи Goreshto.net. При това не от първото предложение, а от поредното. Още през миналата година Мара Отварачката предложила на няколко пъти на Гущеров да му стане законна жена, но той отказал. Сега обаче най-после е приел предложението, макар да не е ясно дали не е бил с чашка в ръка, както често са го хващали папараците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.