България Горещо Жълто Новини

Изпитано: С тази здравословна каша чистим тялото си от мазнини!

Невероятният и полезен ефект на кашата е признат навсякъде! Плюс още 3 хитринки за горене на мазнини…

Спрете безсмислените и най-вече вредни диети и не се доверявайте на шарлатаните, които ви уверяват, че с глад или “вълшебни хапчета” ще се сдобиете с фигурата на Адриана Лима. Истината е съвсем друга и тя е, че всеки от нас може да отслабне и да изчисти тялото си от вредните мазнини, но по здравословен и полезен начин.

Безспорно доказана е ползата от на пръв поглед обикновената овесена каша, съчетана с целебния за организма ни мед. В продължение на поне две седмици всяка сутрин си приготвяйте от овесената каша за закуска. В нея добавяйте по една малка лъжичка мед и две щипки канела, което спомага за намаляване на захарта в организма.

мазнини
Ако искаме да коригираме теглото си и да чистим мазнини, това е точната формула за успех

Самата овесена каша е бедна на калории, но богата на много други полезни вещества и ще ни засити за няколко часа, през които няма да поглеждаме към каквито и да било неподходящи храни като банички, солети, сандвичи и прочие. Не забравяйте, че топлите овесени ядки при това в количество от 500 грама съдържат едва 300 калории. Чудесна новина, нали?!

Другото, което не бива да пропускате по време на режима си за пречистване на организма, е храните и напитките в зелено. Задължително пийте по няколко чаши зелен чай в продължение на целия ден. Той не съдържа никакви калории, а чудодейният му ефект е в това, че сам кара тялото ни да гори мазнини.

Зеленчуците в зелено също са неизменна част от менюто ни. Преди всеки обяд и вечеря хапвайте като предястие по една голяма салата, овкусена само с оцет или лимон, за да заситите организма си и да не изпитвате нужда от голямо количество храна след това. А така също горим мазнини.

А ако наистина ви се прияде нещо сладко, по-добре заситете глада си с парченце натурален шоколад, отколкото сладкишите, приготвени с бяла захар. Това определено ще даде по-добър резултат.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

3 Comments

  1. Вълшебни са само заглавията на статиите им. 😀

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.