Горещо Жълто Новини Шоубизнес

Бомба: Истината за Нели Атанасова и Сано, за която никой не подозираше!

Нели Атанасова и Александър Сано разкриха неща, пазени в тайна до момента!

Безспорно красивата Нели Атанасова и Александър Сано са една от най-стабилните и давани за пример двойки в родните хайлайф среди. Невероятната участничка в “Денсинг старс” и героят от “Къртицата” обаче си имат своите тайни, които до момента не бяха споделяли с никого, освен с най-близките си приятели.

Оказа се, че отношенията между Нели Атанасова и Александър Сано не винаги са били толкова перфектни. Дори обратното – двамата минали през редица проблеми и луди скандали, които ги съпровождали през първите години от връзката им. За уточнение ще кажем, че Нели Атанасова и Александър Сано са заедно от вече шест години и имат свое дете, което отглеждат заедно със сина на Нели Атанасова от покойния Иво Карамански.

Нели Атанасова и Александър Сано
Нели Атанасова и Александър Сано са преживели не само розови моменти

Интересното е, че точно Иво Карамански никога не е бил повод за разправии между Нели Атанасова и Александър Сано, който проявявал пълна дискретност и уважение към миналото на любимата си. Кавгите помежду им се дължали на тотално разминаване в характерите и на факта, че и двамата са магарешки инати – особено Нели Атанасова.

“Бяхме нещо невиждано. Италианските скандалджийски семейства паста да ядат! Трябваше ни време, за да се кротнем и да напаснем характерите си и най-вече аз самата да преодолея навика си да се инатя и да се налагам за всичко. По онова време за мен думата компромис не съществуваше в речника. Със Сано воювахме за всичко – от това къде да отидем вечерта, до това какво ще ядем на закуска. Но може би точно тези спорове и адреналин подклаждат любовта между хората”, споделя Нели Атанасова.

Днес обаче Нели Атанасова и Александър Сано са като сиамски близнаци и се чувстват толкова духовно близки, сякаш са живели заедно не няколко години, а няколко живота. Дори ревността им е минала на заден план, защото и двамата отлично знаят, че няма човек, който да замести другия в сърцата им.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.