Велико! Григор Димитров накара Маша да плаче от радост

https://goreshto.net/novini/veliko-grigor-dimitrov-nakara-masha-da-plache-ot-radost/49467 Goreshto.net
Велико! Григор Димитров накара Маша да плаче от радост

Великият Григор Димитров направи невероятно нещо в Лондон и завоюва своя пореден трофей! Мария Шарапова изгледа целия двубой и дори се просълзи от радост след крайната победа!

Стахотен и уникален Григор Димитров направи поредното си чудо! Гришо мина през ада, за да триумфира със своята четвърта купа в професионалната си тенис кариера. видя Goreshto.net. Мария Шарапова изгледа на живо как Григор Димитров печели титлата в Лондон. Българинът надделя над испанеца Лопес с 2:1 сета.

[caption id="attachment_5352" align="alignright" width="300"]Григор Димитров с уникална поредна победа и велик триумф Григор Димитров с уникална поредна победа и велик триумф[/caption]

Срещата се разви възможно най-драматично. Двамата изиграха невероятно равностоен мач, приключил с три тайбрека. Най-странното бе, че в в първите два сета публиката не видя нито един пробив. Испанецът спечели първия тайбрек, но във втория Григор Димитров показа характер и изравни общия резултат. Абсолютната драма дойде в последния сет, когато и двамата най-после направиха по един пробив. В тайбрека интригата се завърза още повече, но нервите на българина се оказаха малко по-здрави.

Това е четвърта купа за нашия Гришо. След Стокхолм, Акапулко и Букурещ, сега и Лондон падна в плен на Григор Димитров. Мария Шарапова се зарадва изключително много и дори се просълзи от радост при награждаването му. Честито на Гришо и на цяла България!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.