Думите на Григор Димитров разплакаха Мария Шарапова!

https://goreshto.net/novini/dumite-na-grigor-dimitrov-razplakaha-mariya-sharapova/49465 Goreshto.net
Думите на Григор Димитров разплакаха Мария Шарапова!

Григор Димитров предизвика сълзи у Мария Шарапова след победата си в Лондон! Гришо благодари на своята любима за подкрепата и се надява да я зарадва с нов трофей утре!

Великият Григор Димитров отново намери начин да трогне половинката си Мария Шарапова. След победата си над Стан Вавринка, донесла му класиране на финал в Лондон, Гришо за пореден път доказа любовта си към руската красавица.

[caption id="attachment_5338" align="alignright" width="300"]Григор Димитров трогна Шарапова до сълзи Григор Димитров трогна Шарапова до сълзи[/caption]

"Всичко дължа на моята муза, която всички познавате. Тя е човекът, заради когото излизам всеки ден на корта, било то за тренировка или за мач. Трябва да знаете, че без нея нищо от това нямаше да се случи." - са думите на Григор Димитров пред няколко негови почитатели, докато им е давал автографи.

Британски папараци обаче са уловили Шарапова встрани от Гришо да се просълзява, слушайки какво говори за нея Гришо, научи Goreshto.net. Рускинята се е разплакала, твърдят слуховете, но е побързала да скрие лицето си. Все пак обаче има вероятност утре да се появи нейна сълзлива снимка в цялата британска преса.

Нека припомним, че Григор Димитров е влюбен в руската си колежка от година и половина. Двамата постоянно се подкрепят по турнирите. Българинът беше до нея по време на триумфа й на "Ролан Гарос" преди седмица, а сега тя го подкрепя в Лондон.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.