Българите бесни от предложението на Слави Трифонов за Лили Иванова

https://goreshto.net/novini/balgarite-besni-ot-predlozhenieto-na-slavi-trifonov-za-lili-ivanova/49464 Goreshto.net
Българите бесни от предложението на Слави Трифонов за Лили Иванова

Слави Трифонов явно се е развихрил след прошката на Лили Иванова и прави всичко възможно да й се хареса!

Умопомрачително предложение за Лили Иванова е изкарал Слави Трифонов. Той е готов да даде цели 500 хил. лв на родната ни прима в замяна на участието й като жури в "Гласът на България", съобщава "Всеки ден". Идеята на шоумена е да се сближи с Лили, след като тя наскоро му прости за обидните шеги, които си правеше по нейн адрес години наред. Дългия вече има прошката на великата певица и е готов на всичко да не я изгуби. Затова й предлага и грандиозна сума в неговото предаване.

[caption id="attachment_5330" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов вбеси много българи с офертата си към Лили Иванова Слави Трифонов вбеси много българи с офертата си към Лили Иванова[/caption]

Предложението на Слави Трифонов обаче предизвика огромна вълна от недоволство сред българите, които по форумите просто не сдържат емоциите си, видя Goreshto.net. Хората много харесват Лили Иванова, но са на мнение, че такава сума е просто престъпление да се дава за работа от 3 месеца, колкото продължава "Гласът на България".

"Колко много бедни дечица могат да бъдат изхранени с тези пари... Наистина е недопустимо да се харчат подобни суми за такива неща, когато повечето българи едва преживяват. Обикновените хора никога не сме виждали 500 хил. за 3 месеца. Какво е това, що за наглост?!" - вещае един от най-гневните коментари по адрес на Слави Трифонов.

Всъщност идеята на шоуменът да се сближи с Лили Иванова може да се осъществи сама с пари, защото те са единственият начин, по който Слави прави такива неща. Той е доказал, че може да постигне всичко само с пари. На Дългия му тежеше много омразата на примата, защото тя е най-великата личност на българския шоубизнес, а той се има също за една от звездите у нас. Затова сега се опитва да купи прошката й.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.