Безотказно: Този хранителен режим ефикасно гори мазнините!

https://goreshto.net/novini/bezotkazno-tozi-hranitelen-rezhim-efikasno-gori-mazninite/49462 Goreshto.net
Безотказно: Този хранителен режим ефикасно гори мазнините!

Здравословният хранителен режим е доказано ефективен, без йо-йо ефект!

В стремежа си към здравословен живот и желанието да стопи излишните мазнини и килограми, които пречат на здравето, човек изпробва десетки, че и стотици "чудодейни" диети в живота си. Повечето от тях обаче не само не са ефективни, но дори пречат на организма като го лишават от много ценни вещества.

Истината е, че ако твърдо сме решили да се преборим с паласките - не само за хубост, но и за здраве, то са ни необходими две неща - много физическа активност и наистина здравословен хранителен режим.

Този изпитан хранителен режим, който ви показваме, има гарантиран първоначален ефект след 12 дни. После се прави пауза 2-3 дни и при желание се повтаря отново.

[caption id="attachment_5303" align="alignright" width="300"]хранителен режим Спазвайте този хранителен режим точно и с повече движение, и сами ще се убедите в ефекта му![/caption]

Най-важното в него е консумацията на грейпфрути, които са изключително полезни за понижаването на лошия холестерол, за храносмилателната система и за наистина качественото горене на мазнини в тялото ни. Разбира се, грейпфрутите са само ценна добавка към дневното ни меню, което може да съдържа почти всичко, освен картофи, бял лук, целина и доказано вредните бързи и мазни храни.

Приемът на храна през този хранителен режим е разделен на три основни хранения като е позволена и лека нощна закуска за хората, които работят нощна смяна или просто си лягат късно.

[caption id="attachment_5305" align="aligncenter" width="300"]Ето и дневното меню на този хранителен режим Ето и дневното меню на този хранителен режим[/caption]

На снимката в средата на текста виждате пълното меню за деня, към което трябва да се придържате в течение на 12 поредни дни. Хубавото при него е, че може сами да определяте вида на ястието в чинията си като спазвате елементарните написани правила. Например - месото да е от всякакъв вид, но приготвено без мазнина, а зеленчуците консумирате всякак, но не и пържени и с олио.

За любителите на салатите е важно, че е разрешена употребата на така полезния за организма зехтин, а останалите подправки и най-вече солта, трябва да са в умерено количество.

Не пропускайте да пиете колкото е възможно повече вода и се насладете на първия ефект от невероятния хранителен режим още на 12-я ден!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.