Емануела разлюля плажа, варненци не могат да й се нагледат /СНИМКИ/

https://goreshto.net/novini/emanuela-razlyulya-plazha-varnenci-ne-mogat-da-y-se-nagledat-snimki/49461 Goreshto.net
Емануела разлюля плажа, варненци не могат да й се нагледат /СНИМКИ/

Уникалното шоу с Емануела винаги е гарантирано, така се получи и във Варна!

Красотата и талантът са убийствена комбинация. А когато ги смесиш и с шоу, става нещо неповторимо и напълно единствено. На това се вика просто Емануела. Тя направо разлюла плажната дискотека "Премиум" във Варна с уникалните си хитове и невероятния си подход към публиката. Всички варненци останаха в екстаз и еуфория, видя Goreshto.net. Купонът беше наистина завладяващ и спиращ дъха на феновете.

"Това беше невероятно. Често ходя на диско, но такова шоу прави само Емануела. Затова ми е любимата певица. Да не говорим и за красотата й. Брилянтна, обичам я." - сподели един от феновете на фолк дивата след участието й в "Премиум".

[caption id="attachment_5308" align="aligncenter" width="300"]Феноменална Емануела доказа отново, че е номер 1 по отношение на правене на шоу Феноменална Емануела доказа отново, че е номер 1 по отношение на правене на шоу[/caption] [caption id="attachment_5309" align="aligncenter" width="300"]Варна падна в плен на Емануела Варна падна в плен на Емануела[/caption]

Във Варна Емануела имаше възможност да се види и с някои от своите приятели като Велислава, с която се сприятели в "Къртицата". Освен нея певицата има и други близки хора, които се подвизават в морската столица. Затова винаги посещава този град с огромно желание и ентусиазъм.

[caption id="attachment_5311" align="aligncenter" width="300"]Какъв щастливец - той е до своя идол за жена Какъв щастливец - той е до своя идол за жена[/caption] [caption id="attachment_5313" align="aligncenter" width="300"]Емануела се развихри във варненския клуб Емануела се развихри във варненския клуб "Премиум"[/caption] А сега се насладете на един от летните хитове на Емануела, който остана в историята на тази музика!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.