Емануела разкри жестока истина

https://goreshto.net/novini/emanuela-razkri-zhestoka-istina-2/49460 Goreshto.net
Емануела разкри жестока истина

Емануела сподели как точно се получават кариерите на нейните колежки, истината боли!

Както винаги, Емануела не избяга от откровеността. Безкрайно истинска, певицата разкри жестока истина за българския шоубизнес. В предаването "Открит микрофон" по Signal.bg фолк дивата не спести своите критики и същевременно разочарования от поп-фолка, видя Goreshto.net. Тя сподели, че е виждала с очите си как се плаща на ръка, за да бъде вкарано дадено момиче в музиката и да запише хит или два.

[caption id="attachment_5293" align="alignright" width="300"]Емануела изрече жестока истина публично Емануела изрече жестока истина публично[/caption]

"Вече талантът не е водещ. Всичко се определя от парите. Лично аз съм виждала да идват красиви момичета, чиито бащи, или не знам и аз какви им са, вадят пари и ги дават на продуцентите за песен. Много неприятно ми става, защото в България има много талантливи момичета и момчета, но няма кой да им подаде ръка. Докато в следващия миг идва човек, нищо неразбиращ от музика, който започва да прави песни. Жалко, наистина жалко." - сподели с горчивина Емануела.

Изпълнителката на "Трий ме" се отрича изцяло от гореспоменатите колежки, защото има много почитатели. Именно тук била разликата. Ако си пробутан с пари, бързо залязваш, тъй като хората усещат фалшивото, смята Емануела. А тя винаги е стояла близко до тях и това е причината да има доста успешна кариера в жанра, която продължава вече над 6 години.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.