Огромна трагедия: Петко Димитров е съсипан от мъка!

https://goreshto.net/novini/ogromna-tragediya-petko-dimitrov-e-sasipan-ot-maka/49456 Goreshto.net
Огромна трагедия: Петко Димитров е съсипан от мъка!

Петко Димитров е съкрушен от страшната новина, която научи преди часове!

Огромна трагедия съсипа бизнесмена Петко Димитров. Той научи страшната новина преди броени часове и буквално рухна, разкриха служители от култовото заведение "Найт Флайт".

Причина за мъката на Петко Димитров е внезапната смърт на съдружника му в "Найт Флайт" Константин Александров, който загина по напълно нелеп начин. Константин Александров падна от ръба на висока скала в Анталия, докато се разхождаше и показваше природните красоти и морето на съпругата си Цветелина и децата им - Вили и Митко, пише агенция Пик.

[caption id="attachment_5266" align="alignright" width="300"]Петко Димитров Петко Димитров плакал за приятеля си като дете[/caption]

В един момент съдружникът на Петко Димитров неочаквано се подхлъзнал и паднал назад като при удара буквално строшил гръбначния си стълб и черепа си. Константин Александров почина днес, след като два дни бе в болница в кома. Мъката от загубата му срина Петко Димитров, който наскоро стана щастлив татко на втори син от съпругата си Яна Акимова.

"Петко Димитров не е на себе си. Не знаем как ще преживее загубата, защото той и Константин бяха като братя. Няма приятелство като тяхното. Понякога се шегувахме, че ако бяха наистина родни братя, нямаше да бъдат толкова близки, колкото сега. Когато разбра за смъртта му, Петко се разплака като малко дете", разказват служители на Петко Димитров в дискотеката.

В момента Петко Димитров се намира в Анталия, за да помогне за транспортирането на тялото на приятеля си в България и да окаже всякаква необходима помощ на съпругата му и двете му дечица.

Още не се знае кога ще е погребението на Константин Александров, но със сигурност Петко Димитров ще затвори "Найт Флайт" за няколко дни в знак на траур и почит към паметта на най-добрия си приятел.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.