Огромна трагедия... Истински ад се разигра в Самоков

https://goreshto.net/novini/ogromna-tragediya-istinski-ad-se-razigra-v-samokov/49454 Goreshto.net
Огромна трагедия... Истински ад се разигра в Самоков

Жестока драма покоси Самоков рано тази сутрин.... Трагедията разплака България, защото две малки дечица си отидоха от света...

Наистина ужасно. В Самоков има две мъртви деца, съобщава bTV. Те са едва на по 3 и 4 години. Трагедията е огромна, а причината за нея е избухнал в дома на децата телевизор. Той не е работил от години, но е била забравена запалена свещ върху него, което е довело до взрива на телевизора. Децата, които са момченца, са се задушили само за няколко минути от дима след взрива. Пожарът е засегнал цялата къща много бързо.

[caption id="attachment_5254" align="alignright" width="300"]Жесток пожар в Самоков отне живота на малки деца Жесток пожар в Самоков отне живота на малки деца[/caption]

Майката на загиналите дечица е съсипана. По принцип животът й не е бил хубав и преди, а сега вече става ужасен. Мъжът й е алкохолик. За неговото емоционално състояние няма данни към момента. Знае се само, че семейството е много бедно и живее в нищета в Самоков. Това е и причината в къщата да се ползват за осветление свещи, вместо електричество, научи Goreshto.net.

Все още разследващите случая не са се произнесли окончателно. Тепърва предстоят нови данни по голямата трагедия. Всички в Самоков обаче са потресени, защото става въпрос за смъртта на две съвсем малки деца.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.