Скандал в Нова ТВ: Къци Вапцаров направи шокиращо разкритие!

https://goreshto.net/novini/skandal-v-nova-tv-kaci-vapcarov-napravi-shokirashto-razkritie/49449 Goreshto.net
Скандал в Нова ТВ: Къци Вапцаров направи шокиращо разкритие!

Къци Вапцаров направи шокиращо разкритие и хвърли тежко обвинение!

Шоуменът Къци Вапцаров предизвика чутовен скандал в Нова телевизия като направи шокиращо разкритие само часове след края на шоуто "Като две капки вода", което приключи снощи. Припомняме, че Къци Вапцаров остана на второ място, а титлата бе присъдена на актрисата Невена Бозукова, която буквално отвя конкуренцията.

Малко след това обаче дойде страшното. Къци Вапцаров скандално обяви, че е възмутен от случилото се в предаването, защото вотът за Невена Бозукова бил нагласен.

[caption id="attachment_5219" align="alignright" width="300"]Къци Вапцаров Къци Вапцаров обяви, че той е бил реалният победител в шоуто[/caption]

"Писна ми! Омръзна ми да ме използват като маймуна в цирка, за да си вдигат рейтинга с мен, а след това да уреждат свои хора. Стига вече! Отлично съм запознат и съм наясно, че събрах най-много от есемесите и гласовете на публиката, но отново съм прецакан. Затова повече няма да се хвана на номерата им, без мен оттук нататък!", рязко заявил Къци Вапцаров пред семейството си и хора от телевизията.

По този начин, с изказването си Къци Вапцаров директно обвини Нова телевизия и продуцентите на шоуто "Като две капки вода" в измама и нагласен вот, а победителката Невена Бозукова в незаслужено отличие.

От друга страна обаче, ако съдим по коментарите на потребителите във Фейсбук и на страницата на шоуто в интернет, няма как да не забележим, че повечето от хората категорично подкрепят победата на Невена Бозукова и дори взимат Къци Вапцаров на подбив.

"Какво иска пък този?! Не се ли гледа, че не го бива да пее и не вижда ли какъв глас и какъв артистизъм притежава Невена Бозукова?! Ясно е, че тя е заслуженият победител, а Къци Вапцаров съвсем е изперкал", пишат зрители по форумите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.