Горещо Жълто Новини Шоубизнес

Скандал в Нова ТВ: Къци Вапцаров направи шокиращо разкритие!

Къци Вапцаров направи шокиращо разкритие и хвърли тежко обвинение!

Шоуменът Къци Вапцаров предизвика чутовен скандал в Нова телевизия като направи шокиращо разкритие само часове след края на шоуто “Като две капки вода”, което приключи снощи. Припомняме, че Къци Вапцаров остана на второ място, а титлата бе присъдена на актрисата Невена Бозукова, която буквално отвя конкуренцията.

Малко след това обаче дойде страшното. Къци Вапцаров скандално обяви, че е възмутен от случилото се в предаването, защото вотът за Невена Бозукова бил нагласен.

Къци Вапцаров
Къци Вапцаров обяви, че той е бил реалният победител в шоуто

“Писна ми! Омръзна ми да ме използват като маймуна в цирка, за да си вдигат рейтинга с мен, а след това да уреждат свои хора. Стига вече! Отлично съм запознат и съм наясно, че събрах най-много от есемесите и гласовете на публиката, но отново съм прецакан. Затова повече няма да се хвана на номерата им, без мен оттук нататък!”, рязко заявил Къци Вапцаров пред семейството си и хора от телевизията.

По този начин, с изказването си Къци Вапцаров директно обвини Нова телевизия и продуцентите на шоуто “Като две капки вода” в измама и нагласен вот, а победителката Невена Бозукова в незаслужено отличие.

От друга страна обаче, ако съдим по коментарите на потребителите във Фейсбук и на страницата на шоуто в интернет, няма как да не забележим, че повечето от хората категорично подкрепят победата на Невена Бозукова и дори взимат Къци Вапцаров на подбив.

“Какво иска пък този?! Не се ли гледа, че не го бива да пее и не вижда ли какъв глас и какъв артистизъм притежава Невена Бозукова?! Ясно е, че тя е заслуженият победител, а Къци Вапцаров съвсем е изперкал”, пишат зрители по форумите.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

11 Comments

 1. ако говорим специално за финала-къцко беше по-добър.винаги когато има смс-и ще има интрига.след като отпадна нети и видях изпълнението на къци и реакцията на публиката бях сигурен в победата на къцко,но ….може би съм пристрастен от това,че си избра тодор колев,не знам

  Reply
 2. Аз простотии не гледам! Изкопираха де що има формати по света и то много аматьорски. Не могат да копират пък камо ли да го измислят!

  Reply
 3. НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С КЪЦИ. ЧОВЕКЪТ НА ПЪРВО МЯСТО Е ТОЙ. ВСИЧКО СЕ ВЪРШИ С МАНИПУЛАЦИИ НА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ- ТОВА НЕ Е САМО СЕГА. ЖЕЛАЯ СМЪРТТА НА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ И ТЕХНИТЕ МАНИПУЛАНТИ. СТИГА ПРОДАЖНИ СЦЕНИ.

  Reply
 4. Какво значение има кой е победител в поредния изкопиран телевизионен формат? Нека нашите продуценти първо да създадат оригинални телевизионни проекти. Ако участвах в такова шоу и бях поне малко самовлюбен, може би щях да се чувствам като Къци ако изобщо статията е достоверна…

  Reply
 5. Kuci,vinagi shte ima hora ,koito shte te obichat i mrazyat,ama nali ima edna prikazka,,koito ni mrazi pod nas da lazi!Da ne ti puka!

  Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.