България Горещо Жълто Новини Спорт

Браво: Маргарита Бербатова трогна всички българи!

Родителката на Димитър Бербатов доказа, че синът й се е метнал на нея!

Димитър Бербатов безспорно е пример за подражание на всички. Футболистът неведнъж е доказвал, че въпреки парите и успехите си по света, е успял да се съхрани като човек и да се стреми да помага на другите с всичко, което може. Това определено е генетично заложено, а вече стана ясно откъде Димитър Бербатов е наследил естествения си и човечен характер.

Със сигурност пример в живота му е майка му Маргарита Бербатова, която въпреки клюките по свой адрес, също живее по-скромно и нормално от мнозина други. Живото доказателство е неоспоримият факт, че родителката на Димитър Бербатов продължава да живее в обикновена панелка в Благоевград, въпреки че може да си позволи цял палат ако пожелае.

Димитър Бербатов
Родителката на Димитър Бербатов се оказа жена за пример

Именно непринудеността и естественото й поведение трогнаха българите, които с открито сърце изказват адмирациите си към Маргарита Бербатова и Димитър Бербатов. Медицинската сестра обитава скромен панелен апартамент в Благоевград и срещу нищо друго не смята да се мести оттам, макар че Димитър Бербатов разполага с огромен мезонет в столичния квартал “Бъкстон”, както и с лъскав палат в квартал Бояна.

Дори автомобилът на госпожа Бербатова не е нищо особено. Майката на Димитър Бербатов кара кола на старо, за цена по-малка от 15 000 лева, докато футболистът управлява мощно “Бентли” за над 350 000 лева.

“И това ако не е очевиден факт, че семейството на Димитър Бербатов знае откъде е тръгнало и може да служи за пример на болшинството от българите и новобогаташите, здраве му кажи! Родителката на Димитър Бербатов е голяма жена и уникален човек. Ако повече българи бяха като тях двамата, държавата отдавна да не е на този хал”, коментират потребители по форумите.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

2 Comments

  1. ТАЯ ЖЕНА В МОМЕНТА ИМА ДУПЕ НА СУПЕР МАНЕКЕН!? ОТ СТО ХИЛЯДИ ЖЕНИ НА НЕЙНАТА ВЪЗРАСТ, ЕДВА ЛИ ИМА ДРУГА ПОДОБНА НА НЕЯ! НЕВЕРОЯТНА Е!

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.