България в ужас: Валя е убита?! Шокиращи факти около приятеля й!

https://goreshto.net/novini/balgariya-v-uzhas-valya-e-ubita-shokirashti-fakti-okolo-priyatelya-y-2/49445 Goreshto.net
България в ужас: Валя е убита?! Шокиращи факти около приятеля й!

Красивата Валя Иванова е убита или "самоубита", мистериите изплуват?!

Шокираща вест парализира страната след като стана ясно, че хубавата Валя от Бургас най-вероятно не се е самоубила. Кончината на Валя Иванова прилича много повече на убийство или на "подпомогнато самоубийство", отколкото на нейно решение. Тайните започват да излизат наяве, а близки и познати са категорични, че истината трябва да бъде разкрита.

[caption id="attachment_5191" align="alignright" width="300"]Валя Хубавата Валя не се е самоубила, убедени са мнозина - като Георги Бакалов[/caption]

Пръв повдигна глас за това Георги Бакалов чрез сайта "Флагман", който открито и категорично заяви, че са налице твърде много шокиращи и мистериозни факти около приятеля на Валя - Валентин Георгиев и около самата нощ, в която Валя е изчезнала. На практика момичето бе погребано и обявено за самоубийца, без да стане ясно какви са били точните й отношения с приятеля й, имала ли е Валя действително връзка с шефа си зъболекар и що за хора са въпросните двама мъже, пише агенция ПИК, цитираща Флагман.

През цялото време на издирването на Валя, както полицията, така и медиите, взеха за чиста монета думите на любимия й, че не се е виждал с Валя два дни преди изчезването й. Телефонът на красавицата обаче така и не бе открит навреме, за да докаже дали двамата не са водили телефонни разговори и най-важното - за къде е тръгнала Валя в полунощ, при това с такси. След като близките й са категорични, че тя се е страхувала да излиза сама в тъмното с таксита.

[caption id="attachment_5192" align="aligncenter" width="300"]Ето точния текст от сайта Флагман и думите на Георги Бакалов Ето точния текст от сайта Флагман и думите на Георги Бакалов[/caption]

Не по-малко странни са показанията на таксиметровия шофьор, който веднъж заявява, че е оставил Валя пред ресторант, в който е влязла, а следващия път твърди, че момичето не е тръгвало към заведението, а се е запътило директно към ул. "Богориди".

[caption id="attachment_5193" align="aligncenter" width="300"]Четете внимателно тезите на Бакалов! Четете внимателно тезите на Бакалов![/caption]

Никой от приятелите на Валя и Валентин не е разпитван относно това какви са били отношенията им в последно време и какви характери са били двамата. Дали Валентин има навика да приключва връзките си мирно и спокойно, или е склонен към скандали.

В сянка остава и самият работодател на Валя, в който познати на хубавицата твърдят, че е била влюбена. И накрая, но не на последно място - официалното становище на полицията след аутопсията бе, че "не се наблюдават видими наранявания". Което обаче не отхвърля варианта от насилие, без видими физически белези, или белези, които са заличени от престоя на тялото във водата. Да не забравяме, че експертите сами признаха, че риби са яли от тялото на Валя Иванова.

"Не се страхувайте! Споделяйте във форумите всичко, което знаете за Валя и предишния й живот, за да излезе истината наяве. Дължим го на Валя! Нека го направим в нейна памет!", призовава Георги Бакалов от "Флагман".

1 Коментара

Exhauts

преди 5 месеца

Nonetheless, oral delivery is still the most common method for drug administration, due to its simplicity, noninvasive nature, and good patient compliance <a href=https://buycialis.skin>cialis with dapoxetine</a> It is conceivable that some of these pharmaceutical effects of tamoxifen may be independent of estrogen signaling

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.