Горещо Жълто Новини Спорт Шоубизнес

Това е безотказната диета на перфектната Адриана Лима!

Адриана Лима вае съвършено тяло с тази диета вече години наред!

Адриана Лима – едва ли има мъж или жена на Земята, които да не са цъкали с език пред снимката на това перфектно същество. Топ модела на “Виктория Сикретс” безспорно е една от най-красивите жени на света, като за това обаче не е виновна само природата.

Адриана Лима
Адриана Лима разкри сама диетата си

Ежедневието на Адриана Лима е изпълнено с много ангажименти, най-сериозният от които е отговорността към собствения й организъм и тяло. За да се задържи на върха, Адриана Лима се подлага на множество лишения и натоварващи фитнес тренировки. Скачането на въже също е в ежедневната й програма като с него поддържа мускулите на невероятните си крака.

Със сигурност обаче това, без което Адриана Лима не може, е железният й хранителен режим. Самата тя издаде точната си диета в откровено интервю и е категорична, че през годините е изпробвала не една или две диети, но по-добра от тази, досега поне, не е срещала.

Точните продукти и количества в диетата на Адриана Лима
Точните продукти и количества в диетата на Адриана Лима

Нещо повече – Адриана Лима не е единствената, която се е доверила на невероятната диета. Колежката й Миранда Кер също е запалена по нея, тъй като въпросната диета ти дава всички необходими и полезни вещества, без да се налага да гладуваш или да се задоволяваш с дъвчене на безвкусни треви.

Тази диета е изпитано ефективна
Тази диета е изпитано ефективна
Пробвайте я и дано помогне и на вас!
Пробвайте я и дано помогне и на вас!

Адриана Лима и Миранда Кер предупреждават, че диетата трябва да се спазва изключително точно и то не повече от две седмици. След това може да се направи почивка от още две седмици, в които обаче количествата и качеството на храната трябва да се доближава максимално до това в определения хранителен режим.

Вижте сами изпитаната диета на Адриана Лима, за чиято ефективност няма по-добро доказателство от един поглед върху самата Адриана Лима. Опитайте я и Вие и желаем късмет с кантара!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.