Горещо Жълто Забавно Новини Шоубизнес

Звездите от “Денсинг старс” нанесоха страшен удар на Албена Денкова!

Звездите от “Денсинг старс” си го върнаха на Албена Денкова за победата й!

Албена Денкова спечели титлата в танцовото шоу на България “Денсинг старс” и официално бе обявена за победител в тримесечното риалити. Победата й обаче предизвика негативната реакция на половин България и не само – самите участници в “Денсинг старс” скочиха срещу Албена Денкова, защото според тях победата й е нагласена, а реален фаворит на зрителите е певицата Михаела Филева.

Албена Денкова
Албена Денкова не получи подкрепата на нито една от останалите звезди в шоуто

Най-големият удар за Албена Денкова дойде по време на афтърпартито след шоуто, когато звездите от “Денсинг старс” се събраха в известен столичен нощен клуб. Всички поливаха участието си в шоуто с отбрани питиета и танци до зори. Танци, в които самата Албена Денкова обаче, не взе особено участие.

И не, защото не я бива в тази част, разбира се, а защото предрешената победителка бе напълно изолирана от останалите си колеги. Всички участници се бяха събрали, прегръщаха се и не спираха да се смеят, докато Албена Денкова бе принудена да седи встрани и жадно да гледа към веселбата, към която обаче никой не пожела да я приобщи, пише Хотарена.нет.

Албена Денкова бе загърбена от останалите на купона
Албена Денкова бе загърбена от останалите на купона
Забавляваха се без нея
Забавляваха се без нея

Няма нужда да казваме, че Михаела Филева бе най-обгрижвана от всички през цялото време, а Дарин Ангелов и Нели Атанасова директно и на висок глас оповестиха, че точно тя е тяхната фаворитка.

Михаела Филева бе най-обгрижваната на афтърпартито
Михаела Филева бе най-обгрижваната на афтърпартито
Настроението на всички бе чудесно, с изключение на Албена Денкова
Настроението на всички бе чудесно, с изключение на Албена Денкова

Може би и това бе причината Албена Денкова да замине за Русия още на следващия ден след финала на шоуто, тъй като очевидно се почувства излишна и разбра, че купата може и да е нейна, но в сърцата на всички, истинската победителка е Михаела Филева.

Към днешна дата пък, продуцентите на Нова телевизия са в стрес, защото със заминаването си Албена Денкова наруши договора от “Денсинг старс”. На практика тя прибра рекордния си хонорар и си би камшика от страната, зарязвайки всякакви предстоящи появи и интервюта.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

13 Comments

 1. какви глупости правят и пишат нашите селянчета пак? не съм гледала нищо от това така наречено шоу, но питам кой може да се сравни с Албена!? нашите селски пръчки, с извинение, са тръгнали да се сравняват с известната и голяма Албена. ами, много хубаво ще направи. защо да стои тук сред луди хора, които да се опитват да я потискат и да й нарушават спокойствието. който ще иска интервю от нея, да отиде в друга държава, където ще е Албена. няма да чака тук нашите малки и измислени "идолчета" да й бият шута, както им се иска. браво на Албена! само така.

  Reply
 2. а може наистина да е усетила голямата ненавист към мъжлето й и затова да си е била камшика в русия

  Reply
 3. В тая чалга държава над завистта няма победа..Само може да се мечтае за достойнството, възпитанието,културата на Албена .Другото е лекета като Мика Стоичкова ,Лора Караджова и т.н клакьорки на чалга изкуството.Всичко живо пропя ,протанцува ,показва своята некадърност по телевизиите , разни цигански Паваротита,некадърни семейства желаещи един миг слава по ТВ,но на никой не му се работи истински.Още по некадърни журита/Любо от "ТЕ" /които се прехласват на фалшивите пеения рецитали и поощтряват ония отново и отново да се явяват що къде конкурс има.Истинските разбирачи на танците в журито бяха Алфредо и Галена Великова.Другото -баластра.На тия "професионални" конкурсаджии ,най малко на нивата във фабриката,в завода.Сигурен съм ,че конкурс за тъпаци да има -щом е по ТВ -ще се явим.Това е Българската култура сега -По надолу няма накъде.

  Reply
 4. За мен победителката е МИХАЕЛА ! Според мен организаторите не трябваше да канят Албена Денкова в това шоу, защото тя е неравностойна с всички останали участници. Тя е световна шампионка в спорт, в който преобладават танците , па макар и на кънки…Може би са искали да вдигнат рейтинга с нейното име, но….освен едно име, тя не завладя така публиката както чаровната Михаела, че даже и Дарин! Когато виждах смръщената й физиономия на дансинга, добивах чувството за нещо изкуствено!

  Reply
 5. като не си гледала какво коментираш бе, пача?! прост народ – слаба държава!

  Reply
 6. Жалко е колко много омраза има към един достоен и успял човек, прославил родината ни толкова пъти. Нека достигнем с нашия труд, нейните постижения и тогава да говорим и обсъждаме…. А то от коментара на всеки си личи и културата и възпитанието му…

  Reply
 7. Jalko za truda na na6ite zvezdi- mihaela darin neli…..Triabva6e Albena da bade izvan klasaciata -samo za spektakal A Mihaela da si polu4i zaslujenoto.Be6e ;nogo grozno!!!!

  Reply
 8. кой е, пача, бе, сельо. какво ме интересува кой как е рипал. кой може да се мери с Албена, бе, селски мухльо!?

  Reply
 9. Михаела игра страхотно в това шоу Албена не се показа много добре жал ми е за Михаела тя за мен е победителката и заслужава първото място небаха нужни тези четки на Албена Денкова тя е добра в друго ,но в това не !Журито се изложи показа пристрастие жалко за профрсионалозма им станаха кепазета !

  Reply
 10. и аз мисля че Михаела трябваше да спечели , но както повечето неща в България и това беше нагласено , за да може малко да блесне пак позабравената ни шампионка 🙁

  Reply
 11. Както винаги – не ценим това , което имаме
  Кой беше най-добрият – естествено – Албена и то е доказано в цял свят , защото тя е СВЕТОВЕН ШАМПИОН! Да , на лед , но на танцови двойки! А , какво правим ние – гоним си най-добрите от страната , пък после …кой ни е виновен!?Българин не цени таланта , дай му посредственост и интриги!

  Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.