Мегаскандал: Ето какво направи Албена Денкова часове след победата!

https://goreshto.net/novini/megaskandal-eto-kakvo-napravi-albena-denkova-chasove-sled-pobedata/49436 Goreshto.net
Мегаскандал: Ето какво направи Албена Денкова часове след победата!

Албена Денкова шокира всички с постъпката си, а в телевизията са в стрес!

Шампионката Албена Денкова, която отнесе и първото място на финала на танцовия формат "Денсинг старс" снощи, нанесе неочакван удар на Нова телевизия, а и на самите зрители, които са гласували за нея. Само броени часове след получаване на престижната купа на "Денсинг старс", Албена Денкова си грабна самолета и отлетя за Москва.

Абсурдното и скандалното в случая е, че никой не е бил осведомен за намеренията на Албена Денкова. В момента ситуацията в Нова телевизия е на пожар, а продуцентите са в шок от новината. Защото със заминаването си, Албена Денкова тотално е нарушила договора с риалитито, което й брои над 60 000 лева за по-малко от три месеца.

[caption id="attachment_5123" align="alignright" width="300"]Албена Денкова Албена Денкова наруши договора и отпраши за Русия[/caption]

Тази сутрин например, Албена Денкова имаше уговорено участие в предаването "На кафе", където по традиция гостуват всички победители от различните предавания и риалити формати. Гала обяви гостуването на Албена Денкова и тръпнеше в очакване да й зададе въпросите си, когато насред самото предаване разбра, че това няма да стане.

"Албена Денкова отлетя за Русия още рано сутринта. Това обаче е нередно, заради договора й с Нова телевизия. Според него, те са длъжни да й изплатят уговорения хонорар, но нейно задължение пък е да е на разположение за поне едномесечни интервюта и участия в различни предавания", коментираха служители на Нова телевизия.

По форумите вече започнаха да валят възмутени коментари от зрители, според които Албена Денкова е избягала от страната, за да не й се налага да дава обяснения на въпросите за предполагаемия купен зрителски вот и нагласена победа.

Защото болшинството от хората са убедени, че реалният фаворит на публиката и победител в "Денсинг старс" е чаровната певица Михаела Филева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.