Шок: Икономическа полиция нахлу в "Господари на ефира"!

https://goreshto.net/novini/shok-ikonomicheska-policiya-nahlu-v-gospodari-na-efira/49434 Goreshto.net
Шок: Икономическа полиция нахлу в "Господари на ефира"!

Адреналинката Вики посрами "Господари на ефира" с измамата си!

Танцьорката от шоуто „Господари на ефира” Вики или Виктория Кузманова, бе здраво сгащена от икономическите полицаи, които нахлуха в шоуто за разпит. Красавицата Вики е разследвана, тъй като има сигнал, че в новооткрития си бутик продава дубликати на световноизвестни марки дрехи, като ги таксува за оригинални. Разследващите са й лепнали и два акта, които красавицата трябва да плати за гяволъка си.

Шикозният магазин на 24-годишната адреналинка Вики бе открит с показно парти на двадесет и първи май. На него присъстваха представители от родния хайлайф и много ВИП-персони. Разследването е стартирало на 27-ми май, но издънката досега е била покрита.

[caption id="attachment_5115" align="alignright" width="300"]Господари на ефира Вики от "Господари на ефира" спипана в измама с дрехи менте[/caption]

Магазинът не е само собственост на красивото момиче. Вики е в партньорство с Аднан Юсеинов. Актовете, които трябва да бъдат платени са два, като глобите са доста големи, свидетелстват близки до обкръжението на „господарското” момиче. Ченгетата са конфискували и дрехи на стойност около седем хиляди лева.

Магазинът продава и онлайн. Фирмата на двамата е имала амбициите не само да се наложи на родния, но и на международния пазар. За създаването и за дизайна са работили екип от специалисти, които имат дългогодишен опит зад гърба си в производството на текстилни и трикотажни дрехи.

Вики от „Господари на ефира” умее не само да танцува, тя пее и свири на пиано, владее четири езика, включително и иврит. Нестандартното й мислене на вечната усмивка на адреналинката са провокирали бизнесменът Юсеинов да създаде с нея обща фирма и заедно да докажат уменията си.

Въпреки удара, заредената с енергия Вики от „Господари на ефира” се е съвзела и продължава да танцува в телевизионното шоу. Нейното и на амбициозния й партньор бизнес начинание обаче не се знае дали ще се стабилизира и просперира, тъй като униформените продължават да разследват за съмнителни стоки.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.