Часове преди финала на Dancing Stars: Албена Денкова научи жестока истина

https://goreshto.net/novini/chasove-predi-finala-na-dancing-stars-albena-denkova-nauchi-zhestoka-istina/49432 Goreshto.net
Часове преди финала на Dancing Stars: Албена Денкова научи жестока истина

Албена Денкова не може да повярва, че е изгубила всенародната любов

Остават само няколко часа до финалния дуел на Dancing Stars и напрежението се покачва. Албена Денкова обаче научи шокираща вест преди финала и тя е, че губи във временния зрителски вот. По непотвърдени данни, до момента професионалната спортистка е с над 20% по-малко гласове от Михаела Филева, разбра Goreshto.net. Това безспорно е студен душ за Албена, която по принцип счита, че е любимка на българите, тъй като им донесе много радост във фигурното пързаляне.

[caption id="attachment_5093" align="alignright" width="300"]Калоян и Албена Денкова са изправени до стената, защото засега губят от Светльо и Михаела Филева Калоян и Албена Денкова са изправени до стената, защото засега губят от Светльо и Михаела Филева[/caption]

Конкуренцията на красивата Михаела Филева е наистина много сериозна, защото чарът и харизмата им със Светльо печелят много почитатели. Албена Денкова обаче се надяваше, че зрителите ще я обикнат отново заради успехите й в спорта. Това засега не се случва, тъй като една група от хората в България все още ненавиждат мъжа й Максим Стависки, който провали два човешки живота в нетрезво състояние преди 7 години.

Довечера всяка двойка ще изпълни два научени танца и въпреки голямата разлика във вота в момента, очаква се борбата да бъде безмилостна, като до края на вечерта Албена Денкова ще се опита да обърне не само вота, но и мнението за нея на много българи.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.