Спорт

Балъков: Ако не се класираме за световното се връщам на терена

Легендата на българския футбол Красимир Балъков, за малко да хвърли бомбата насред интервю с  журналисти.

„Надявам се Любо Пенев да се справи и да класира националния отбор за световното, защото ще трябва да се върна да играя и да се класираме. Друг вариант не виждам”, дяволито се пошегува Балъков.

Легендарния футболист се изказа оптимистично за положението на българския футбол.

„За нивото на футбола в България няма да говоря. Ние си го знаем, няма какво да го коментираме. По-добре да гледаме позитивните неща – пълният стадион в Пловдив,  развитието на Литекс с Христо Стоичков – интересен и правилен път с оглед на новите условия в България, построяването на стадиона на Левски, ВИП ложите на стадиона на ЦСКА, базите в Стара Загора. Дано не изпусна някой, че ще се разсърди. За мен това трябва да се споменава повече, позитивните неща. В медийното пространство тези неща остават в сянка, за сметка на негативните”, каза той.

Освен това Балъков говори и за бъдещето на треньорската си кариера. „Само Господ може да каже начело на кой отбор може да ме видите. В момента използвам много пълноценно свободното си време. Щастлив съм и съм зареден с много позитивна енергия и чакам с огромно нетърпение новото предизвикателство”, заяви Балъков.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.