Какво се случи между Ани и Дарин след отпадането от Dancing Stars?!

https://goreshto.net/novini/kakvo-se-sluchi-mezhdu-ani-i-darin-sled-otpadaneto-ot-dancing-stars/49428 Goreshto.net
Какво се случи между Ани и Дарин след отпадането от Dancing Stars?!

Дарин и Ани в опасна близост след окончателния си край в шоуто Dancing Stars

Нещо красиво се случва между Дарин и Ани. След снощното им участие в Dancing Stars, двамата са били забелязани да купонясват в столично заведение до зори, научи Goreshto.net. Интересното е, че не са били в голяма компания, а са се наслаждавали един на друг. Очевидци са останали доста изненадани от поведението, което са демонстрирали помежду си.

За евентуална любов между партньорите в Dancing Stars се заговори още преди месец, когато те бяха видени да се гушкат в кино. Сега отново са забелязани в близки отношения и по всичко личи, че може би се е зародило нещо много крсиво между Дарин и Ани.

[caption id="attachment_5066" align="alignright" width="300"]Дарин и Ани продължават да са заедно и след Dancing Stars Ани и Дарин продължават да са заедно и след Dancing Stars[/caption]

Явно думите на актьора, че е щастлив, са били искрени, когато отпадна от Dancing Stars снощи. Той прие много достойно загубата и стана още по-симпатичен на зрителите. Ани пък намекна в ефир, че ще продължи да се вижда с него и след шоуто, което загатна, че наистина не са били просто колеги с Дарин Ангелов.

Звездата от "Стъклен дом" няма официална половинка от известно време и се води като разбивач на женските сърца. Професионалната танцьорка Ани пък роди своето първо дете само преди 7 месеца, но не е ясно дали живее с бащата на бебето.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.