Анджелина Джоли изуми цялата общественост с разкритие за своето дете

https://goreshto.net/novini/andzhelina-dzholi-izumi-cyalata-obshtestvenost-s-razkritie-za-svoeto-dete/49426 Goreshto.net
Анджелина Джоли изуми цялата общественост с разкритие за своето дете

Анджелина Джоли отново се показа като крайно толерантна личност, което изуми света!

Шокиращи думи на Анджелина Джоли втрещиха света. Красивата актриса призна, че има вероятност щерка й Шайло да има влечение към дамите, когато дойде времето за любов в живота й. В момента 8-годишното дете си играе изцяло с мъжки играчки като колични и бойни кукли, а освен това и се облича като момче, пише ПИК. Това обаче явно не притеснява никак Джоли.

"Не се срамувам от децата си и винаги ще застана зад тях. Да, Шайло е различна, но защо трябва да го крие или пък ние с баща й да го крием. Искам само да намери щастието в живота, независимо кой ще е човекът до нея след време. Не се притеснявам за това." - коментира Анджелина Джоли в отговор на въпрос за ориентацията на детето й.

[caption id="attachment_5053" align="alignright" width="300"]Анджелина Джоли разкри, че първородното й дете е различно Анджелина Джоли разкри, че първородното й дете е различно[/caption]

Актрисата вярва много в кармата, задгробен живот и всички подобни теории. Според Анджи, човек се ражда такъв, какъвто е, а не става впоследствие. Именно заради това тя смята, че вече може да предусети дали децата й ще си падат по мъже или жени.

Анджелина Джоли на практика призна, че Шайло, която е първородното й дете от Брад Пит, е с различна ориентация по отношение на бъдещия си любовен живот, но това явно не я притеснява. Хубавицата е известна с безкрайната си толерантност, която показа и спрямо семейството си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.