Революционно откритие: Ефективна и здравословна диета взриви свeта!

https://goreshto.net/novini/revolyucionno-otkritie-efektivna-i-zdravoslovna-dieta-vzrivi-sveta/49424 Goreshto.net
Революционно откритие: Ефективна и здравословна диета взриви свeта!

За разлика от повечето диети, които рушат здравето ни, тази диета е различна!

Най-после "чудото" се случи! Ефективна, но и наистина здравословна диета взриви целия свят като вече се радва на милиони привърженици. Защото за разлика от останалите хранителни режими, които са вредни и в много случаи рушат здравето ни, то тази е наистина полезна.

Става дума за уникалната японска диета, която едновременно гори калориите и мазнините в организма ни, но заедно с това ни поддържа в отлично здраве. Тази диета не е като втръсналите ни досега нейни чудовищни събратя, при които коремът ти денонощно стърже от глад.

[caption id="attachment_5041" align="alignright" width="300"]диета Най-сетне една хем ефективна, хем здравословна диета[/caption]

Напротив - в нея всеки сам определя какво и колко ще консумира, като разбира се, трябва да се ограничава до нормални порции и в никакъв случай да не преяжда. Японската диета категорично отхвърля само някои храни в менюто ни като например бялото брашно, всички видове полуфабрикати, готови пици и хамбургери, както и ястията, приготвяни в много мазнина.

За сметка на това е позволено и дори задължително да консумираме пресни и сурови зеленчуци и плодове, повечко риба, кафяв ориз, нетлъсто месо, но приготвено варено или на жар, различни видове супи, фиде, соя, тофу и зърнени храни.

Препоръчително е да се приема значително количество чай - най-добре зелен чай, по време на целия ден, като консумацията на кафе е също позволена, но не повече от 2 дневно.

Като примерно меню за диетата през деня може да се посочи следното. Закусваме един плод, по-добре цитрусов, а малко след това приемаме бульон от супа мисо, която се приготвя от риба, тофу, лук, мисо и ако желаете водорасли.

На обед може да консумираме малко суши, напоено в соев сос, фиде с гъби и за десерт ябълка. А на вечеря купичка кафяв ориз, сушими, портокал и зелен чай, какъвто сме пили и през деня.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.