Горещо Жълто Новини Шоубизнес

Нечовешко: Това причини Николета на малката Никол! (СНИМКИ)

Николета Лозанова този път мина всякакви граници!

Родител ли?! Това определение трудно може да се даде на фасонлийката Николета Лозанова. Или родител – да, но добър родител – със сигурност не! Доказателство за това е нечовешката постъпка на водещата на “Поверително от NL” с малката й дъщеря Никол. Която от ден на ден се усмихва все по-рядко.

Най-новата изцепка на Николета Лозанова мина всякакви граници. Тя изтипоса снимка на Никол във Фейсбук и за пореден път демонстрира пред феновете си колко богато и модерно облечено момиченце е Никол, пише Лайфстайл.бг.

Николета
Николета е всичко друго, но не и пример за родител

Дотук нищо чак толкова нередно, ако не бе красноречивата физиономийка на малката Никол. Момиченцето стои мирно и чинно изправено пред обектива на фотоапарата като очевидно спазва строгите инструкции на майка си Николета.

Погледнете личицето й обаче, и надали ще повярвате, че това е любимото занимание на детето. То стои с нещастна муцунка, изпънато като струна и с протегнати нагоре ръчички, досущ като средновековните мъчения по време на инквизицията. При това с една единствена “съществена” цел – родителката му да се похвали с него в мрежата и за пореден път да засвидетелства завидното си финансово състояние.

Прилича ли ви това на щастливо дете, което в този момент иска точно това - да позира като маймунка в цирка?!
Прилича ли ви това на щастливо дете, което в този момент иска точно това – да позира като маймунка в цирка?!
Вместо да си играе навън, Никол вдига рейтинга на майка си
Вместо да си играе навън, Никол вдига рейтинга на майка си

“Това е нечувано! Тази жена направо се гаври с детето си. Откакто се е родила Никол я третира като животно – сякаш е дресирана маймунка, чието предназначение е да изпълнява желанията й и да я прославя пред света. Извинявайте, но това не е майка. Да не дадеш на детето ти да си играе и да расте на воля, а постоянно да я показваш като в цирка. Айде, сиктир!”, коментират възмутени потребители в мрежата, но самата Николета очевидно никога няма да разбере думите им.

Вижте очичките на детето - дори целувката е за пред камера, а не истинска като с Валери
Вижте очичките на детето – дори целувката е за пред камера, а не истинска като с Валери

А и как да ги осмисли, когато това е малко по-сложно, отколкото да обикаляш с часове мола за поредния скъп парцал, който да замени детството на детето ти…

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

One Comment

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.