Бомба: Тези снимки на Нина Добрев взривиха мрежата! (УБИЙСТВЕНИ КАДРИ)

https://goreshto.net/novini/bomba-tezi-snimki-na-nina-dobrev-vzriviha-mrezhata-ubiystveni-kadri-2/49420 Goreshto.net
Бомба: Тези снимки на Нина Добрев взривиха мрежата! (УБИЙСТВЕНИ КАДРИ)

Нина Добрев с право може да се нарече българска гордост!

Нина Добрев е не само красива, чаровна и безкрайно талантлива, но и е собственик на едно наистина перфектно тяло. Заслугата за което си е само нейна. Холивудската актриса с български корени с право може да се нарече българска гордост и дано са повече нашенките, които решат да последват нейния пример, а не този на празноглавите и глупаво изглеждащи силиконки.

[caption id="attachment_5005" align="alignright" width="300"]Нина Добрев Нина Добрев показа перфектно тяло, браво![/caption]

Снимки на Нина Добрев, публикувани в Инстаграм, буквално взривиха мрежата и предизвикаха хиляди коментари от многобройните почитатели на актрисата от "Дневниците на вампира", видя Goreshto.net.

А тайната на Нина Добрев е само една - много усилени тренировки и йогата, която тя обожава. Оказа се, че всяка сутрин след събуждане, първата работа на Нина Добрев е да се захване с упражнения по йога, след което нахлузва късото клинче и хуква да тича в парка.

[caption id="attachment_5006" align="aligncenter" width="208"]Нина Добрев не може и ден без йога Нина Добрев не може и ден без йога[/caption] [caption id="attachment_5007" align="aligncenter" width="200"]Невероятна е, направо кърти! Невероятна е, направо кърти![/caption]

Явно, когато има желание, се намира и начин. Нито натоварената програма в ежедневието, нито дългите часове, прекарани на снимачната площадка, са в състояние да отклонят вниманието на Нина Добрев от спорта.

[caption id="attachment_5008" align="aligncenter" width="300"]Коя чалгаджийка може така?! Коя чалгаджийка може така?![/caption] [caption id="attachment_5009" align="aligncenter" width="200"]Тялото на Нина Добрев наистина е убийствено Тялото на Нина Добрев наистина е убийствено[/caption]

И докато нашенски псевдо "звезди" като Андреа, Мара Отварачката, Преслава и още бол техни колежки, плюс недоразумения като т.нар. Мис Джуки, се надпреварват коя ще похарчи повече пари в пластичната клиника с цел да добие вид на извънземното, то наистина известните и красиви личности като Нина Добрев ги слагат в малкия си джоб.

Защото доктор Енчев може да направи джуките им като задницата на маймуна, но заедно с всичките си колеги не може да сътвори чара и грацията на естествените момичета като Нина Добрев. Браво, Нина!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.