Ще се уплашите: Да, тази дебелана е Десислава! (СНИМКИ)

1

Певицата Десислава изплаши феновете си, станала е огромна!

Вярвате или не, това пред очите ви е певицата Десислава. Ангелогласната изпълнителка сериозно стресира феновете си с последната си визия, от която става ясно, че е качила поне едно 7-8 килограма.

Не може да се отрече, че Десислава е заприличала на прасенце, като май повечето килограми са натрупани основно в задните й части и бедрата. Десислава бе заснета от папарак, докато излиза от магазин. Тя е без капка грим по себе си, облечена в тесни еластични панталони, от които тялото й изглежда още по-огромно, видя Goreshto.net.

Десислава
Десислава заприлича на прасенце

Очевидно във връзката на Десислава с ММА бореца Светлозар има доста проблеми, както гласяха слуховете, но никой не им повярва. Факт е, че Десислава постоянно мени теглото си, което е страшно вредно за организма, но това според специалистите, се дължи на нерви, пише Хотерена.нет.

Трябва да отбележим, че никога досега Десислава не е изглеждала по този фрапиращ начин, колкото и да е напълнявала. Гледката е страшна, тъй като пред очите на всички още е споменът за крехкото и нежно момиче Десислава, прочула се още в зората на поп фолка.

Да, това е Десислава - страшно надебеляла
Да, това е Десислава – страшно надебеляла

“Стига, бе! Това наистина ли е тя?! Ако не е пипано с фотошоп, а това е реално Десислава, то наистина има повод за притеснение. Че тя на нищо не прилича вече, с какво ли се храни?!”, пишат потребители в интернет форумите, ужасени от гледката на Десислава пред очите им.

Ето и снимката в цялата й прелест!
Ето и снимката в цялата й прелест!

Дано поне до сватбата си със Светльо Десислава да се вземе в ръце и да отслабне, защото иначе ще прилича на сметанова торта в булчинската си рокля. Ако изобщо има сватба, разбира се…

1 коментар
  1. Анонимен казва

    Дано ви закрият сайта, простаци.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.