Горещо Жълто Новини

Много лошо: Таткото на Диляна Попова изплака мъката си!

Таткото на Диляна Попова – Красимир Попов изплака болката си!

Красимир Попов – таткото на манекенката Диляна Попова, която скоро ще го дари с внук от чаровния актьор Асен Блатечки, изплака мъката си. “Тормозят ме!”, оплака се Красимир Попов и разказа за патилата си, пише ПИК.

Оказа се, че човекът бил глобен от общината в родното село на Диляна Попова – Гулянци, но без какъвто и да било повод. Той окастрил клоните на едно саморасло дърво, което пречело на голямата череша в двора на неговия автосервиз да дава плодове.

Диляна Попова
Таткото на Диляна Попова е щастлив от връзката й с Асен Блатечки

“Просто окастрих няколко клона от това саморасло дърво в автосервиза ми и настана чудо – на следващия ден дойде общински служител и ми връчи акт с глоба от общината, сякаш съм извършил престъпление. Не мога да повярвам, че родните институции се занимават с такива неща и тормозят редовите и трудолюбиви хора, вместо да си вършат тяхната работа и да се стремят да развиват държавата ни”, възмущава се таткото на Диляна Попова.

Красимир Попов заяви, че в Гулянци, както на много други места, има твърде по-сериозни проблеми като лошото състояние на пътищата, ромските нападения и прочие, за да се занимава общината с изрядните граждани.

От друга страна обаче, таткото на Диляна Попова поне е щастлив и доволен от бременността на щерка си и факта, че тя е обичана и спокойна в съвместния си живот с Асен Блатечки.

“Нямам търпение внучето ни да се роди, а на Диляна и Асен Блатечки мога да пожелая само най-голямото щастие на света. И нека да не обръщат внимание на клюките и глупостите на жълтите медии, а да си гледат живота. Макар че продължавам да смятам, че най-добре за тях ще е да емигрират в чужбина“, убеден е таткото на Диляна Попова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.