Страшно нещастие: Ива Екимова от "Жените говорят" получи шокиращ плик в офиса си

https://goreshto.net/novini/strashno-neshtastie-iva-ekimova-ot-zhenite-govoryat-poluchi-shokirasht-plik-v-ofisa-si/49412 Goreshto.net
Страшно нещастие: Ива Екимова от "Жените говорят" получи шокиращ плик в офиса си

Ива Екимова стана жертва на зли помисли... Хубавицата от "Жените говорят" не може да повярва...

Красавицата от "Жените говорят" Ива Екимова бе застигната от страшно нещастие. Чаровната тв водеща стана жертва на черна магия, пише списание Love. Преди няколко дни в офиса й пристигнал анонимен плик. Ива го отворила, без изобщо да подозира, че това ще се окаже фатално. В мига, в който отворила плика, магията се задействала. Вътре имало само две изгорели до половината свещи.

[caption id="attachment_4933" align="alignright" width="300"]Нещатие в Нещастие в "Жените говорят"[/caption]

"Шокирана съм. Винаги се стремя да бъде позитивна и добра с всички, а се оказва, че някой ми мисли злото. По принцип съм суеверна и явно този някой много добре знаре това. Взех необходимите мерки, но оттук нататък ще съм постоянно под стрес. Аз съм много чувствителна и такива неща ми влияят." - коментира злощастната случка Ива Екимова.

Водещата на "Жените говорят" веднага се е консултирала със специалисти по разваляне на магии, но самата тя споделя, че черните магии не се развалят така лесно и изисква време. Ива Екимова се моли да не й се случи нещо лошо докато падне магията, научи Goreshto.net. Тя няма представа кой стои зад това, но има подозрения, че е зрител на предаването, а не човек, който я познава лично, защото взаимоотношенията й с всички били изрядни.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.