Горещо Жълто Новини Шоубизнес

И бременна се тормози: Ново притеснение измъчва Черната Златка

Черната Златка се тръшна от ужас за тялото си!

Нов дерт измъчва Черната Златка, чиито “мъки” край нямат. Настоящият проблем на плеймейтката, която очаква първото си дете, е свързано с тялото й, по което вече започнали да се образуват стрии.

“Да й имаме проблема!”, ще кажат повечето от миналите, настоящи и бъдещи родителки, но за Черната Златка не е така. Близки до Черната Златка разкриха, че тя изпаднала в паника през последната седмица и час през час оглеждала тялото си, за да установи къде има промяна и каква е тя.

Черната Златка
Черната Златка се тръшна на Миро за мазило от 1000 лева

След като забелязала наченки на образуване на стрии, Черната Златка изпаднала в истерия. “Беше като луда – охкаше и се вайкаше, а накрая хвана Миро за “гушата”. Накара го да й купи специален крем против стрии и той прие първоначално. Когато разбра, че кремчето струва 1000 лева обаче, направо полудя, но нямаше как да откаже на Златка, нали чака детето му?!”, разказват приятелки на Черната Златка, пред които тя най-редовно споделя “жизненоважните” си дертове.

В крайна сметка Черната Златка вече усилено се цапоти с “магическия” крем от хилядарка и стиска палци стриите да й се разминат. Със или без стрии обаче, едно е сигурно – в момента, в който роди, Черната Златка отново ще хукне към клиниката на верния си приятел доктор Ангел Енчев, за да коригира това, което тя сметне за необходимо.

“За какво са й тогава тези скъпи мазила, след като така или иначе ще играе скалпелът?!”, смеят се потребители в мрежата.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

One Comment

  1. тая се изживява като принцеса. сякаш ще ражда престолонаследник. мноого просто същество-май не само географията й куца

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.