България Горещо Забавно Новини

Наталия Кобилкина разкри как може да убием настинка само за една нощ

Невероятно разкритие на Наталия Кобилкина може да помогне на мнозина! Неприятната настинка, която ни измъчва понякога, би могла да бъде преборена само за една нощ!

Известната специалистка по физическите наслади Наталия Кобилкина сподели нов метод за премахване на настинката. Той е изключително бърз и действа в рамките само на няколко часа, научи Goreshto.net. Тайната е в правенето на любов. Оказва се, че именно по този начин можем да се излекуваме от всякакъв вид хрема и надвиснал над нас грип.

Наталия Кобилкина разкри тайна в битката с настинката
Наталия Кобилкина разкри тайна в битката с настинката

“Ако болният се отдаде на плътски удоволствия със своята жена/мъж, излекуването му е гарантирано. Трябва да се знае обаче, че е препоръчително болният да направи поне около 5 свършвания, за да е по-бърз ефектът.” – разкрива красивата Наталия Кобилкина

Разбира се, мнозина ще бъдат тези, които ще погледнат доста скептично на един такъв метод, поради една единствена причина. Когато човек е с настинка или има температура, много трудно би се насладил на живота цели 5 пъти поред, защото самият му организъм е изтощен. В крайна сметка обаче всичко опира до волята. Ако човек е амбициран, може да пребори всяка настинка за една нощ, използвайки метода на хубавицата Наталия Кобилкина. Опитайте го, когато сте болни, и разберете ефекта сами!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

One Comment

  1. Ей, писна ни от тези “специалисти” от бившив СССР. България през 1990-92 година беше повсеместно нападната от руските екстрасенси, Кашпировски, Алан Чумак, Инсомидин. Правеха турнета из България и обираха парите на лековерните. Руските девочки пък бяха напълнили вариетета и ресторанти с голите си изпълнения- дибидюс голи, показваха гениталиите на съветската девойка. И сега още са останали и са се окопали представителки на онова време под формата на екстрасенски и като тая дето поучава българите как да правят секс.

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.