Христо Гърбов: Щях да повърна, когато усетих езика на Азис в себе си

https://goreshto.net/novini/hristo-garbov-shtyah-da-povarna-kogato-usetih-ezika-na-azis-v-sebe-si/49387 Goreshto.net
Христо Гърбов: Щях да повърна, когато усетих езика на Азис в себе си

Христо Гърбов се погнусил от фолк певеца Азис, но това са рисковете на професията му

Отвращение е изпитал актьорът Христо Гърбов по време на целуването с певеца Азис, научи Goreshto.net. Двамата се снимаха заедно в гореща сцена в сериала "Столичани повече", където играят затворници. Предпочитанията в целувките на Азис са добре известни, но Гърбов досега не е правил подобно нещо с мъж и никак не му е харесало.

"Честно казано, когато правихме сцената, ми идваше да повърна. Харесвам само жени и не ми беше изобщо приятно да се целувам с мъж. Нашата професия обаче крие подобни рискове и аз ги приемам." - е споделил Христо Гърбов пред близки.

[caption id="attachment_4732" align="aligncenter" width="300"]Hristo-Azis Христо Гърбов погнусен от целуването с Азис[/caption]

Актьорът дори така се погнусил от целувките, че понякога сънувал кошмари с Азис, пише ПИК. Това не била обикновена целувка, както се вижда на малкия екран. Сцената била снимана в цели 12 дубъла, тъй като Христо Гърбов не се справял никак добре, понеже в момента, в който усещал езика на фолк певеца, се отдръпвал с отвращение.

Очаква се обаче да има още доста подобни моменти между Азис и Христо Гърбов, така че актьорът трябва да свиква, ако не иска да повръща всеки път по време на снимките на "Столичани в повече".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.