Горещо Жълто Новини

Пълен обрат: “Любящата” родителка Алисия показа истинското си лице!

Алисия разочарова феновете си и предизвика недоволството им!

Певицата Алисия, която след раздялата с Валери Божинов се зае да печели симпатиите на хората единствено в ролята си на онеправдана, но изключително любяща майка, показа истинското си лице.

Алисия публикува снимка във Фейсбук, с която предизвика недоволството на потребителите и дори на много от феновете си. На фотоса ясно се вижда как Алисия препуска из скъпарски столичен бутик, а след себе си мъкне малкия Валери. Родителката обаче не обръща никакво внимание на детето си и дори му е обърнала гръб, вторачена в лъскавите парцалки, които явно заемат цялото й внимание.

Алисия
Такива са повечето “рекламни” снимки на Алисия като родител

Зад нея момченцето върви видимо отегчено и по нищо не отговаря на настроението, което Алисия е коментирала над снимката, а именно “забавление”. “И къде точно се вижда, че детето се забавлява?! Ходи след нея като изгонено циганче. Ама нали пак трябва да си направим реклама. Само да беше помислила малко и поне да беше позирала като хората, когато се прави на перфектната майка”, коментират потребители по форумите.

А колкото до надписа на снимката, която Алисия е озаглавила “Моето супер момче”, той също си спечели доста негативни коментари. Защото ако толкова се радваше на невероятното си момче, Алисия надали щеше да му обърне гръб и да го кара да подтичва след нея, възмущават се българи.

А това е Алисия, когато никой не я гледа - тя напред, детето отзад
А това е Алисия, когато никой не я гледа – тя напред, детето отзад

Май накрая ще се окаже, че Алисия всъщност не е по-добър родител за детето си от Валери Божинов, който макар и разделен от нея, намира време за сина си и със сигурност не му обръща гръб, докато се забавляват заедно.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.