Миро след бременността на Златка: Мечтите се сбъдват

https://goreshto.net/novini/miro-sled-bremennostta-na-zlatka-mechtite-se-sbadvat/49380 Goreshto.net
Миро след бременността на Златка: Мечтите се сбъдват

Миро на седмото небе от бременността на Златка Димитрова

Изключително щастие преследва бизнесмена Миро, станал популярен в медиите като половинката на Златка Димитрова. Той призна, че голяма радост го спохожда от началото на тази година, а причината е само една - бебето, което Злати носи в утробата си, научи Goreshto.net.

Оказва се, че веднага след триумфа си в Big Brother All Stars Златка Димитрова е заченала първата си рожба. В момента тя се намира в петия месец на своята бременност, пише ПИК. Досега обаче двамата с Миро са крили това от публичното пространство заради суеверие на плейметката.

[caption id="attachment_4669" align="alignright" width="300"]Zlatka-Dimitrova Миро е на седмото небе, защото Златка чака бебе[/caption]

"Не искахме да казваме на никого прекрасната новина, защото Злати е много суеверна и страхлива по природа. Притесняваше се, че нещо би могло да се случи на бебето, защото има хора, които й мислят лошото. За мен беше истинска мечта да имам дете от нея и се радвам, че мечтите се сбъдват, когато ги преследваш." - разкри Миро.

Единственото нещо, което помрачава щастието на влюбената двойка, е бракът на Миро. Той е в развод, но из цяла България се разтръби колко неверен мъж е. Златка Димитрова обаче не се трогва от приказките и в края на лятото ще дари любимия си с дете.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.