Галена се изцепи: Напоследък не пея, а грача! (за това ли й плащат)

https://goreshto.net/shoubiznes/galena-se-izcepi-naposledak-ne-peya-a-gracha-za-tova-li-y-plashtat/46958 Goreshto.net
Галена се изцепи: Напоследък не пея, а грача! (за това ли й плащат)

Фенове попиляха Галена!

Галена има навика да се изказва неподготвена и да шокира всички с “мъдростите” си. Преди ден го направи за пореден път като този път гафът й не остана без заядливи коментари. В клипче в модерния напоследък Тик-Ток певицата се зае да отговаря на въпроси на фенове, много от които директно я попитаха защо напоследък не пее като хората.

“Били сме на твои участия, ами много си зле, мацка! Какво ти е станало на гласа, направо не можем да те слушаме, ужасно е”, споделиха явно очевидци на творческата криза на Галена. Която не отрече и дума от написаното, а напротив – потвърди го.

“Да, вярно е, че напоследък може и да не пея, а да грача, но това е, защото съм изморена и е от пренатоварване. Някъде обаче видях, че пишат, че съм си правила операция на гласните струни и да знаете, че е пълна лъжа! Нищо такова не съм правила и се надявам да не правя. Не вярвайте на измислици, просто ми трябва релакс”, обясни Галена.

Invalid domain: googleusercontent.com
Тогава обаче потребителите моментално я затапиха: “В такъв случай що не си седиш вкъщи, ами обикаляш уж да работиш, че и луди пари искаш. Значи хем да ти плащат, хем да ти слушат фалшивото грачене?! Ама много захитряхте, бе”, нахраниха я в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.