Диана Димитрова се разпени срещу Вергов: Н@сра се и влезе в болница! (виж тук)

https://goreshto.net/shoubiznes/diana-dimitrova-se-razpeni-sreshtu-vergov-n-at-sra-se-i-vleze-v-bolnica-vizh-tuk/47043 Goreshto.net
Диана Димитрова се разпени срещу Вергов: Н@сра се и влезе в болница! (виж тук)

Диана Димитрова не спира да бълва злоба срещу Юлиан Вергов!

Диана Димитрова не спира да бълва и змии, и гущери срещу Юлиан Вергов, а уж е жертва. Потребителите се чудят не би ли трябвало да е далеч по-смирена и кротко да чака развитието на следствието, а не да скача и да плюе наред, както прави актрисата през последните месеци. Помним, че тя се нахвърляше и на хора, които не познава, само защото застанали на ответната страна.

“В крайна сметка това е демокрация и всеки има правото сам да решава какво ще подкрепя и какво не. Така че хайде да спре с плямпането и злобата си, защото накрая и пет човека няма да останат, които да са зад нея”, пишат хора в нета.

Димитрова обаче не само не ги слуша, но и става все по-настървена. Преди часове тя отново изсъска публично и то директно срещу Вергов, който тези дни се наложи да влезе в болница. Диана обаче го обиди жестоко като реши, че видиш ли, той си измислял от шубе.

“Така е то. Вярно се оказа, че страхът е зло и бясно куче. Което, щом те нахапе, или се н@сираш в гащите, или хукваш да ти правят операция. Но нищо, СДВР чака търпеливо”, написа актирисата в мрежата и е ясно какво точно намеква за Вергов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.