Горещо Жълто Новини

Истината: Ето какво се разиграва между Емилия и Беба!

Емилия и родителката на Коко Динев – Беба, често са залъци в устите на медиите!

Много често в медите се тиражира клюката, че певицата Емилия е в отвратителни отношения с родителката на съпруга си Коко Динев – Боряна Боянова, наричана повече Беба. Слуховете носят радост на съперницата на Емилия – Анелия, която е спрягана за отколешната любимка на Беба. А разбира се, Ивон била любимата й внучка.

В крайна сметка Емилия не издържа на поредицата сензационни бръщолевения по адрес на отношенията й с Беба и накрая сама разкри истината. А то е, че между нея и майката на Коко Динев няма лоши отношения, нито непоносимост. Те се разбирали повече от перфектно, за ужас на завистниците.

Емилия
Емилия и Беба са в отлични отношения

“Какво се разиграва между нас ли?! Прекрасни отношения, това се разиграва. С Боряна обичаме да говорим за много неща, а когато ходя в София непременно се виждаме и обядваме заедно. С часове можем да седим и да си бъбрим по женски, на шопинг също ходим често заедно”, разкрива Емилия.

Колкото до специалното отношение на Беба към щерката на Анелия – Ивон, Емилия обясни, че това е нормално, защото Боряна гледа малката. “Така сме се разбрали още отдавна с Коко. Понеже моите родители гледат сина ни Иван, то пък Беба гледа Ивон. Никой не е сърдит за нищо и всичко е наред”, казва Емилия.

Емилия признава още, че не се сърди за нищо на Анелия, а предишният скандал между двете бил породен от факта, че Анелия дори не попитала Коко Динев, когато обявила официално срещата на фенклуба си в ресторанта му “Кошарите”.

Коментари чрез Facebook

коментара