Честито: Джино Бианкалана стана татко за сефте! (още подробности)

0

Джино Бианкалана и жена му си имат момиченце!

Честито да му е на Джино Бианкалана, който днес стана татко за първи път. И майката на бебето, и самото бебе, са добре, оповести щастливият баща в нета. Знаем, че родилката е приятелката на Джино – Кристиана Канева, с която са заедно от няколко лета.

Бебето на Бианкалана е момиченце, но името му още се пази в тайна. Таткото обаче побърза да оповести колко щастлив се чувства и колко обожава жена си.

Припомняме, че с Кристиана се запознаха преди доста години в болницата, където Джино бе закаран по спешност след зверска катастрофа с мотор. Тогава той така се бе потрошил, че мнозина смятаха, че няма да проходи отново, а и реално имаше такава опасност. Бианкалана претърпя много операции на краката, след което, за късмет, успя да се изправи и да проходи.

Именно Кристиана Канева му бе опора в този тежък момент, тъй като тя самата е лекарка и се грижеше много за Джино. Явно обаче и той се оказа сериозен, защото до момента поне не я е предал, нито й е изневерил.

Знаем, че предишната му сериозна връзка беше с чалгарката Джена, но двамата се разделиха след участието му във Вип Брадър. А Джена впоследствие се омъжи за Наско Стоев.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.