Заради младото си гадже: Кали легна да й изгладят бръчките! (виж още)

0

Кали опъва кожа, за да блесне до младока!

Кали, която твърдеше, че не робува на суетата и е много естествена, нещо си смени мнението. Певицата лично показа как опъва бръчки и стяга поувиснала кожа с процедура, която е подобна на оперативния лифтинг, но е значително по-лека и щадяща.

Кали легна под ръцете на експерт, който с лек пробив в кожата на лицето й, вкара вътре специални конци, с които да повдигне кожата и да оформи овала й. “Я, каква ще съм млада и хубава”, цвилеше от кеф Калито, която очевидно се прави на подмладена заради гаджето си.

Знаем, че тя движи от доста време със сина на известни пловдивски фармацевти, които обаче са твърдо против тази връзка. Причините за недоволството на хората са две – това, че Кали е сред най-дивите чалгаджийки у нас и също, че е доста по-възрастна от сина им. А и има три деца от трима различни мъже. Какво повече може да се иска, за да не я искат за снаха?!…

Кали обаче пет пари не дава и не смята да се разделя с младока. А и при нея да ходи с млади момчета си е навик от време оно, така и не сме я виждали с по-възрастни, че дори и набори.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.