Хейтъри скочиха срещу Брук Шийлдс след историята й с изнасилването!

0

Лъже ли Брук Шийлдс, мрежата завря!

Хейтъри в мрежата попиляха красивата актриса Брук Шийлдс след скорошното й признание, че и тя е ставала жертва на физическо насилие. Припомняме, че Брук, която сега е на 57 години, разказа преди дни, че е била изнасилена от мъж, чието име обаче отказа да разкрие публично.

Тя обясни, че всичко станало малко, след като завършила университета и че лично се е познавала с въпросния господин. Имала му доверие, тъй като той бил и по-голям от нея, а явно и известен. След един разговор по уж работни дела в ресторант, мъжът предложил на Брук да се качи с него в хотелската му стая наблизо, за да й повика такси по телефона.

“Съгласих се, защото го познавах, уважавах го и му имах доверие. Бях млада и наивна. Но тогава последва нещо кошмарно – той ме вкара в банята, където ме изнасили”, сподели Шийлдс, която по онова време е още девствена и се смяташе, че е останала такава до 30-тата си годишнина, но може би това е било просто пиар.

В мрежата обаче скочиха срещу Брук и я обвиниха, че лъже. “Какво е това – хем насилена, хем няма да му кажеш името?! Аман от вас, бе! Женорята от цял Холивуд се изкарахте жертви, то една не остана, дето да не са я насилили. Преиграхте”, коментират в нета.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.