Скандалната п@рно актриса Диана Габровска си повярва: Ще снимам и в Холивуд!

0

Диана Габровска с напъни за Холивуд, изплиска тотално!

Диана Габровска, която първо се цани за кметица на Момин проход, а като не успя, се захвана с това, което умее – стана п@рно актриса, май напоследък или много си е повярвала, или дъската й е захлопала. До тези изводи достигнаха редица потребители в нета, след изявлението на Габровска, че видиш ли, щяла да стигне и до Холивуд.

То хубаво да се снимаш във филмчета за възрастни (такива с лопата да ги ринеш от цял свят в онлайн пространството), но за Холивуд да се разбъбриш, вече леко клони към диагноза. Факт е, че Габровска очевидно драпа за популярност и рейтинг, нищо, че е омъжена жена. Но то и мъжът й същият – нали именно той я подканил и насърчил да се снима в подобни клипчета.

“Що за съпруг е това?! Моят на пазара да ида и да се забавя, ми вдига скандал, камо ли да му река, че ще се онождам с някой публично или тайно… Заклал ме е! Но явно и толкова им е любовта на тези двамата. Един мъж ако обича една жена, никога, ама никога няма да й позволи това. По-скоро ще я убие”, коментират в нета.

Диана Габровска обаче се кълне, че е щастлива и обожавана от съпруга си, който яко влачи на неин гръб.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.