Съдът в Индия се произнесе относно причината за „всички проблеми на земята“

Съдът в индийския щат Гуджарат постанови, че кравите са причинили „всеки проблем на земята“

0

Съвременните проблеми са причинени от разпространението на избухливостта и гнева, с която може да се справим, като се откажем от клането на крави, чиито страдания носят бедствие за хората, постанови съдия в Индия.

Съд в индийския щат Гуджарат осъди заподозрян контрабандист на крави на доживотен затвор, а по време на обявяването на присъдата, съдия Самир Винодчандра Виас каза, че всички проблеми на света ще бъдат решени, когато се спре клането на крави, пишат тамошните медии.


„В деня, в който нито капка кравешка кръв не падне на земята, всички проблеми ще бъдат решени и благосъстоянието на земята се възцари”, се казва в решението на съда. Там се изтъква още, че кравата е не само животно, но и олицетворение на майката.

Лошото транспортиране и клането на крави е „въпрос на болка и скръб“, продължи съдията, а „къщите, направени от кравешка тор, не се влияят от атомна радиация“. Според него кравешката урина служи като лек за много нелечими болести и „ако кравите останат нещастни, тогава нашето богатство и имущество изчезват“. Виас подчерта, че популацията на кравите е намаляла драстично и един ден ще дойде време, когато кравите ще ги гледаме само на картинка.

„Проблемите, които съществуват днес, са свързани с разпространението на гнева и избухливия темперамент. Единствената причина за растежа им е клането на крави. Докато това не бъде напълно забранено, изменението на световния климат не може да бъде спряно“, постанови съдът.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.