Фенове изригнаха: Преслава, що ни занимаваш с глупости?! (виж още)

0

Преслава стана за смях на потребителите!

Потребители в нета скочиха на Преслава и директно я помолиха да спре да ги занимава с простотии. Под простотии и глупости хората имат предвид “огромната драма”, която сполетяла певицата в Тайланд. Не, мъжът й Павел Лазаров не е отишъл на платена любов и не е попаднал на травестит, нито пък двамата са ги обрали, нищо подобно…

Чисто и просто се оказа, че завели щерка си Паола на шоу с делфини и когато към тях пръснала яка струя вода, добричлийката се стреснала и си изтървала телефона в локва. Чудо невиждано настъпило, а Преслава се вайкаше как щяла да остане без мобилен за цялата си ваканция. Но после с Павел се усетили и поставили телефона в купа с ориз, който изтеглил влагата и апаратчето живнало.

Те тази одисея Преси счете за много интересна и тръгна да я разказва в нета, с което обаче умори от смях по-адекватните си последователи. Които я помолиха или да прави песни и да ги пуска, или просто да си гледа рахата и чат-пат да показва прелести, защото за друго много не я бива.

“С добро ти го казваме, не си интересна и няма какво толкова да научим от теб покрай пътуванията ти. Нито разказваш нещо за тамошната култура и обичаи, нито нищо, така че трай си и се усмихвай най-добре”, нахраниха я в нета.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.