Макар и сам, Венелин Петков не иска и да чуе за Гена Трайкова! (ето защо)

0

Венелин Петков не ще да чуе за Гена Трайкова!

Венелин Петков посрещна като ерген Новата година, защото от месеци е разделен от половинката си Николета Маданска. Макар да имат две деца, те не успяха да “мелят” заедно, а близки до спортната журналистка разкриха, че причината е в тежкия нрав на Петков.

Знаем, че Венелин беше недолюбван от колегите си още по времето, когато бе директор на новините на Би Ти Ви. Той “колеше и бесеше” наред и останалите трепереха от него. Наглед миловидната му физиономия заблуди Николета Маданска, но животът с него бързо й отвори очите. Вечните мрънкания, скандали и недоволство на любимия я накараха да си грабне багажа и децата и да се пренесе в дома на родителите си.

Е, Петков отдавна е сам, но близки до него източници разкриха, че нямал ново гадже, а за бившата си голяма любов Гена Трайкова не искал и да чува. Мнозина се надявали двамата да се съберат отново, защото и тя е сама, но явно това ще се окаже невъзможно.

Петков бил доста суетен мъж и отсичал, че Гена навремето е била хубавица, но вече се запуснала и състарила. “Не ми харесва вече, нямам никакво физическо привличане към нея. Ще си намеря жена, която да обожавам и с която да се разбираме на всякакво ниво”, отсичал Петков.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.